Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr výcvikové sezóny

14. 11. 2010

 Vzhledem k tomu, že končí pomalu rok 2010, tak máme v úmyslu uspořádat malé posezení s přáteli, rodinnými příslušníky a těmi, co nás v naší sportovní kynologii podporují.

Původní záměr byl uspořádat tuto akci  v klubovně domovské organizace.

 Bohužel, naše písemná žádost byla vedením (údajně pro malé zásluhy na údržbě areálu ve druhé polovině roku)  zamítnuta.

No...  tak rozhodnutí výboru jsme vzali na vědomí, ale plánovaná akce BUDE.  Navrhovaný termín: 27.12.2010 je  platný. Zatím je v plánu udělat si ohníček venku pod širým nebem. Bez obav, teplo nám bude - vždyť 12 měsíčků tak také přežilo celou zimu a dokonce jahody jim u toho dozrály. No a když bude nejhůř - přesuneme se i s proviantem k Menčíkům - taky totiž mají tuuuze skvělý krb. Stejně jako máme v klubovně. Ale přece jenom jsme kynologové, tak to zkusíme v kynologickém areálu. Někteří tam budou vozem, takže to v případě nutnosti v  pohodě převezem.  Stačí tedy vzít sebou skvělou náladu. Ta je fakt jedinou podmínkou.

Co všechno jsme dokázali, jakých výsledků jsme v oblasti sportovní kynologie dosáhli - je uvedeno v příspěvku OHLÉDNUTÍ ZA ROKEM 2010.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co si vzít sebou na posezení - krom dobré nálady a teplého oblečení

Jitka,26. 12. 2010 15:35

Každý ať vezme na občerstvení co uzná za vhodné - jen by bylo dobré vzít si svůj hrníček nebo skleničku (nebo obojí), ať máte z čeho pít. Bude zajištěn plynový vařič a kanystr s vodou, takže čaj a kafe uvaříme na místě. Kdo může, vezme pár polínek na oheň - protože nikdo nám dříví samozřejmě nenaseká. Na všechny se moooc těším.

Re: Co si vzít sebou na posezení - krom dobré nálady a teplého oblečení

Janice,26. 12. 2010 18:14

Jééé ,vy jste,ale tuuze chudý cvičák,když nemáte ani hrnečky...

Re: Re: Co si vzít sebou na posezení - krom dobré nálady a teplého oblečení

Jitka,26. 12. 2010 19:33

My nejsme chudý cvičák!!! Cvičák náhodou prý prosperuje - pokud se to hodnotí finančními příjmy :-) Jen nesmíme dovnitř do klubovny - snažila jsem se to výše vysvětlit, ale pro ujasnění ocituji odpověď předsedy na žádost jednoho z nás, členů, o zapůjčení klubovny (jedinkrát v roce) : "Vzhledem k tomu, že se o celou údržbu areálu od června staralo jen pár členů, rozhodl výbor klubu, že členům kteří se aktivně na údržbě areálu nepodílejí, se nebudou věci tohoto typu povolovat. Toto rozhodnutí je podle mě logické a platí pro všechny členy. Podpis předsedy "
Ještě potřebuješ nějaké vysvětlení? My pár hrníčků a hrnce na ohřev vody samozřejmě vezmeme, to jen aby něco nepochybělo :-) A i kdyby... na materiálním zázemí přece nestojí svět :-)

Re: Re: Re: Co si vzít sebou na posezení - krom dobré nálady a teplého oblečení

Janice,26. 12. 2010 19:40

Tak to já bych měla řešení...
Zapřáhneme karavan z našeho cvičáku,tam je všechno i hrnečky!!
Před pergolu by měl vejít :-))

Re: Re: Re: Re: Co si vzít sebou na posezení - krom dobré nálady a teplého oblečení

Jitka,26. 12. 2010 19:47

Jéééé, to je nápad :-) Ale víš co? ten stůl a lavice sebou netahejte, těch je tam dost. Ne.. teď vážně: Myslím, že bude fajn. Vařič, dřevo, vodu, čaj i něco dobrého k jídlu zajistíme... a uvidíme. Takže teplo, žízeň a hlad máme pod kontrolou... a vzít sebou dobrou náladu a pohodu...to dostali všichni pozvaní příkazem :-) Máš pocit, že ještě něco chybí???

technická

jarda,21. 12. 2010 5:06

všechno je skvělí,ale v případě posezení u Menčíků-já nemám tolik odkládaček-já je dal všechny na cvičák a hlavně neberte cukroví,v té době se už nejí.Vemte jenom klobásy a ovar.

Re: technická

Jitka,21. 12. 2010 7:08

No teda, to jsem si nemyslela, že bys nás chtěl nacpat do odkládaček :-) Pejsky totiž necháme doma - pěkně v teplíčku, víš? A cukroví? To se v té době jí. Ale já myslím, že není tolik důležité, co je na stole, ale jaká je nálada. Takže NEMUSÍ NIKDO NOSIT NIC - KROM POHODY, OPTIMISMU A CHUTI POBAVIT SE S KAMARÁDY.

Nebreč - raději se obleč :-)

Jitka,20. 12. 2010 20:22

Hele, nefňukej a raději se ten den pořádně obleč. U ohýnku zima nebude:-) A pan Havránek s manželkou ať se taky oblečou - vyřiď mu to, prosím. Tak co.. ať vidí, jak dopadnou členové, co sečou trávu jen do výstavy (teda někteří členové). My si z toho hlavu neděláme. Už jsme si nakoupili oblečení ve vojenském e-shopu - je to do extrémních podmínek...Když tak něco půjčíme :-) Otevřít nám nikdo nepřijde... nedělej si iluze. Proč by to dělal? Nevíš? Vyjádřila jsem se dost jasně - PRO MALÉ ZÁSLUHY NA ÚDRŽBĚ AREÁLU ZAMÍTNUTO...Ale klid - obývák u Menčíků to jistí:-)

Jeden by brečel...

Janice,20. 12. 2010 19:52

No nazdar , to je fičák ,pozvali jsme Pepu Havránka s Dášou,tak teď nevím,nevím...
Do prčic,snad je tam někdo ,kdo má klíče od klubovny alespoň trochu soudný a přijde Vám v ten den otevřít!!


Posezení

Jitka,17. 12. 2010 20:50

Milí kynologičtí kamarádi a přátelé, teploty po vánocích se mají pohybovat kolem 0, takže myslím, že nám nic nebrání v tom se sejít téměř pod širým nebem :-) Začnu tedy rozesílat pozvánky lidem, kteří nás podporují, pomáhají nám s výcvikem a vůbec.. jsou naši kamarádi. Vy, co dostanete pozvánku, předejte ji rodinným příslušníkům, popřípadě těm, které já mohla opomenout nebo o nich nevím. Dobrých lidí se všude vejde dost... a pod širé nebe obzvlášť. Přijít může každý, s kým se známe a kdo bude mít zároveň chuť a dobrou náladu :-) Stačí, když zde potvrdíte svou účast (týká se lidí, se kterými nepočítáme tak nějak automaticky:-) Tak ať víme, kolik navařit kafe a čaje do termosek.